Bully-Intimidare

Bully- Intimidare, depinde de ediția pe care ai citit-o!
Momentul acela când nu vrei sa se termine și totuși are un sfârșit…
Nu vreau să lungesc această recenzie, dar știți că o iubesc pe Penelope Douglas.

Când m-am apucat de carte am zis ..wow…lectură ușoră, te prinde firul poveștii așa de rău că nu o poți lăsa din mână! Pe parcus am înjurat, am suspinat, am zis că nu mai citesc..

Tate si Jared- nimic dubios. Povestea ne este relatată prin ochii lui Tate, care hotărăște că e mai bine să plece un an în Franța pentru a „scăpa” de Jared și ca acesta să își caute o altă victimă pentru bulling-ul din liceu.

Credeți că se întâmplă asa. Clar NU! Dimpotrivă, Jared devine și mai inversunat după revenirea ei, însă marea surpriză vine de la Tate, atunci cand aceasta hotărăște să ii riposteze.

Momentul culminant, după părerea mea, este acela când în timpul unei ore elevii trebuie să facă un eseu, iar duduia noastra alege să vorbească despre EL!! Aplaudată la scenă deschisă de colegi; singurul care este tulburat este chiar Jared.

Ca povestea lor să aiba un final fericit, ambii trebuie să treacă testul încrederii. Un astfel de moment, în care se consolidează relația lor, este acela când Jared îi povestește tragedia din vara în care au început intimidările la adresa ei!!

Vor fi împreună… posibil. Vor putea trece peste orgolii și ambiții? Ar putea dacă… dar trebuie să cititi cartea 🤭
Doar vă pot spune că Tate a noastra este și o mică scorpie…face praf mașină lui Jared, printre altele, și avem și momente hazlii!

O noua carte în care din păcate observam cât și cum poate fi influențată viața unui copil prin actiunile părinților! Ni se arată încă o dată că viața poate fi si frumoasă daca ai persoana potrivită alături!