TE VREAU -Jen Frederick

Buna dragilor, Diana la taste…

In sfarsit voi putea scrie cat vreau fara sa ma mai limiteze careva.

Despre ce vorbim azi? O carte noua, clar!!

Da, da.. „Te Vreau” de Jen Frederick aparuta la editura Trei. Ceva timp am stat cu ochii pe ea si am fost in dubii daca sa o cumpar sau nu, insa dupa o vizita in librarie, unde am rasfoit nitel cartea, am zis raspicat DA!

Si uite asa ajunge Diana acasa, se pune in fata laptopului si da comanda la Librex de minunatia asta!

Daca ati citit seria „Familia Royal” si v-a placut, atunci o sa va prinda rau si asta.

Dar sa incepem…

Povestea tipica un el si o ea, dar…ea are cam 5 ani, el este cu aproape 7 ani mai mare. Unde credeti ca se intalnesc? El pandeste un politist, ce face sex cu o prostituata pe o strada laturalnica, pentru ai planta un microfon, din locul in care se ascunde da este ea. Ea, se ascunde dupa un tomberon, ghemuita, speriata de toata scena la care ia parte.

Ceva il face sa se agate de aceasta copila si sa vrea sa o ocroteasca, si curand devine ancora lui in lumea asta nebuna in care se invarte!

El, Leka, are un job nu tocmai ok pentru un copil, de multe ori trebuie sa se spele de doua ori cand ajunge acasa pentru a indeparta sangele de pe el. Cu toate ca face multe lucruri de care nu este tocmai mandru, cand vine vorba de Bitsy absolut nimic nu mai conteaza. Pentru ea este in stare de absolut orice.

Foarte mult mi-a placut momentul in care el constientizeaza ca Bitsy a crescut si socul il loveste atat de tare ca este pur si simplu scos din ritm pentru putin timp. Intamplarea coincide cu asasinarea sefului bandei de mafioti pentru care lucreaza Leka.

Dupa o serie de intamplari in care este implicata si Betsy, pentru a o sti in siguranta o trimite intr-un internat de fete. Distanta dintre cei doi ar fi trebui sa ii faca sa isi raceasca relatia, insa se intampla total opusul. Leka pastreaza orice amintire despre Bitsy vie, ca si cum inca ar fi acolo.

Timp de 4 ani abia daca vorbesc cei doi, fata noastra termina mai devreme scoala, pentru ca este super desteapta, iar drept „rasplata” se intoarce acasa hotarata sa il cucereasca. Acum deja are 19 ani iar Leka undeva in jur de 28. Desi varsta lor este relativa, ei fiind orfani si pe strazi de mici, nu prea stiu varsta exacta. In mintea lui Leka totul se bate cap in cap. I se pare ca nu este normal sa aiba astfel de sentimente pentru fetita pe care a crescut-o, mai ales cand primeste remarci de la cei din organizatie ca ar fi pedofil.

Ultima parte a cartii, unde Bitsy incearca prin toate metodele sa il cucereasca pe Leka, e presarat cu scene comice, sexy si unele foarte fierbinti. Desi in mintea lui se da o bataie crunta, cedeaza in fata fetei pe care o iubeste mai presus de orice. Iubirea lor este una curata, multi ar vedea-o ciudata, tinand cont ca au crescut impreuna, sau mai bine zis ca Leka a crescut-o pe Bitsy.

Nu o mai lungesc si va spun ca cei doi ajung sa fie impreuna, ca intr-un final reusesc sa scape de mafie, desi se stie ca din organizatie iesi doar cu un glot in cap.

Trebuie sa va spun ca o sa fiti captivati de poveste, mi-ar fi placut sa avem mai mult cu viata lor de „adult”, insa chiar si asa actiunea te tine in priza si mereu astepti sa vezi ce se intampla!

Cam atat de data asta.

Ne auzim la urmatoarea recenzie.