Old Skipper

Bine v-am gasit la un nou articol, 

Azi am ales sa discut despre bratari, despre unele mai speciale. O sa ma intrebati de ce speciale, ei bine pentru felul in care sunt facute si materialele din care sunt facute. Piele si  frânghii nautice!

Cu siguranta ati vazut sau ati auzit de bratarile celor de la  OLD SKIPPER.

Ca de fiecare data va voi lasa link spre pagina lor de instagram https://www.instagram.com/old_skipper_ro/ si link spre magazinul lor virtual https://oldskipper.ro/

Nu e nici un secret că iubesc brățările! Și ce nu stiti este ca le ador pe cele din piele! Evit sa le port pentru că de cele mai multe ori nu gasesc pe măsură mea…deși as putea lua de la raionul de copii 🤭🤭

Dar haideti sa va posvestesc cate ceva despre cei care sunt in spatele OLD SKIPPER si sa va arat si cateva din modelele de bratari ce imi plac mie. Pe langa cea pe care o port deja!

Persoana care sta in spatele Old Skipper RO se numeste Bianca Constantin, o iubitoare de sporturile nautice si de moda. Simbolul bratarilor este acea ancora gravata si numele brand-ului.

 

 

Ce imi place mie este ca aceste 3 elemente, ancora, pielea si franghia nautica, sunt puse in atatea combinatii incat nu vei sti pe care sa o alegi!
Eu personal am gasit una care sa imi vină și care sa îmi aducă vara in fiecare zi!
O brățară simplă din piele cu o ancoră pe post de incheietoare. Și parcă au știut că sunt fan galben si portocaliu si albastru, așa că mi-au combinat aceste culori!

Eu sunt un mare fan handmade si o parte dintre voi stiti deja cam ce fac pe partea asta, stiu cat de mult conteaza ambalajul produsului. Ei bine si la acest capitol va pot spune ca Bianca s-a intrecut! O sa va las ca sa vedeti despre ce vorbesc. Simplu, finut, elegant si de foarte mare impact! Ceea ce imi sugereaza atentia pe care o ofera consumatorului si respectul pe care il are atat pentru produsul lui cat si pentru consumator.

Asadar daca sunteti fani bratari si daca va plac cele de impact, va recomand sa faceti o vizita pe pagina de instagram sau pe magazinul virtual si sa alegeti ce va face cu ochiul. Eu tot ce pot face este sa mai revin si sa va mai vorbesc si sa va arat si alte modele pe care intentionez sa le achizitionez. Si daca totusi nu apucati sa dati comanda nu uitati sa lasati un follow pentru pagina lor de intragram si dati un share sa afle cat mai multi dintre prietenii vostri despre OLD SKIPPER! Stiti voi…Romania merita sustinuta!

Acum, daca ai ajuns pana aici si ai rezistat sa citesti tot ce scriu eu, nu pot decat sa iti multumesc, tie, cititorule, si sa iti promit sa revin si cu alte articole ce sper sa iti atraga atentia!